Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nevim, zda se jejich pocet zdvojnasobi kazdych 14 let, ale kazdopadne narust jejich poctu je na cele veci ten nejvetsi problem. A mozna na to jednou dojedem. Jeste o krok hur je na tom Slovensko, jehoz budoucnost nam muze poslouzit jako ukazatel, co s nama bude za par let.

0 0
možnosti
OF

V té době už zase budete pracovat v Polsku.

0 0
možnosti
MK

Už jsem některá čísla četl jinde, ale i ten Váš zdroj se mi jeví jako neveřejný.

0 0
možnosti
OF

Já věřím jen televizi Nova a Blesku, a tam to nebylo :-(

0 0
možnosti
OF

Je to jednoduché. Chce to pozitivní diskriminaci. Pracujícím Romům přidat.

Povinně je zaměstnat, třeba u technických služeb, výplata 10 000 + další peníze

za to ,že posílá děti do školy. V práci dril jako ve Vítkovicích za Rotschilda.

Kde vzít peníze na ty extra bonusy?  I to je jednoduché. Lee Vojtekové, Vladimíru Kroupovi a jiným, kteří píší protiromské články, snížit plat na 5 000 Kč měsíčne.

Vám bych vzal jenom pětistovku. .....prachy by se našly.Za 30 let by se neříkalo:dře jako Bulhar , ale "dře jako cikán ".

Dobrá rada nad zlato. Není zač.  ;-DR^

0 0
možnosti
SB

Víte, pane autore, co je velkou překážkou řešení takovýchto problémů (romský problém, islamizace Evropy, přesun výroby do Asie, blížící se ekologická katastrofa, blížící se vyčerpání přírodních zdrojů apod.)?

Skutečnost, že politici, kteří mají v rokou moc a prostředky nějak ty veci řešit, vědí, že jejich funkce je dočasná, omezená většinou na jedno, maximálně dvě funkční období. Proto se jim nechce zabývat se dlouhodobými problémy.

V dobách feudalismu byl jiný problém, a sice že se na doživotní a dědičnou funkci krále nebo třeba majitele místního panství mohl dostat kdokoli a nebyla ani minimální kontrola. O voličstvu jako celku si myslím své a značřnou část lidí považuji za krátkozraké a povrchní, nicméně alespoň jakás takás kontrola tady je, že sedo čela státu nemůže dostat jedinec, který byl zcela mimo. Ale když se do funkce dostal alespoň trochu normální panovník, věnoval pozornost i dlouhodobým problémům, jelikož věděl, že on to má na doživotí a po něm to budou mít jeho potomci, takže ho pálilo i to, co bude za třicet nebo padesát let. Dnes každý politik už druhý den poté, co je zvolen, přemýšlí především o tom, aby byl příště zvolen znovu. Nějaké řešení dlouhodobých problémů je tím posledním, co by ho zajímalo. Zvlášť takových problémů, které by vyžadovaly i píchnutí do vosího hnízda.

Tím neříkám, že bych chtěl zpět feudalismus a absolutní moc dědičných králů. Konec konců, doba na to už není. Ale prevda je, že všechno, tedy i demokracie, má své klady, ale bohužel i své zápory. Tohle je jeden ze záporů demokracie: Rozpor mezi dočasností funkcí a politické moci na straně jedné a dlouhodobým charakterem mnoha problémů na straně druhé.

0 0
možnosti
VT

Chodil jsem do čtvté třídy základní školy. Měli jsme tam romského spolužáka, který byl jak náš starší bratr - už měl být v osmé třídě. Nebyl to žádný lump, bulač a chuligán. Ale jaksi mu ta násobilka a vybraná slova nelezly do hlavy, ne a ne a ne.

1 0
možnosti
PJ

P89a12v25e39l 97J81a80n27s54a

31. 10. 2014 10:46

je těžký snažit se cikánský děti něco naučit, když jsou posléze ony od učení doma odrazovány stylem "když se budeš učit, budeš muset pracovat, tak zůstaň blbej a budeš dostávat od státu"

2 0
možnosti
MP
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Čekatel, tedy čekatel na důchod. Asi věčný čekatel, vzhledem k vývoji situace. Tak bych to čekání občas rád vyplnil několika řádky. A když už něco vypotím, tak se podělím. Přijďte pobejt.

Seznam rubrik